Експерти назвали найдешевші електромобілі, надійшли на ринок в 2019 році. За рік кількість реєстрацій таких авто зросла в два рази. Втім, лідери теж змінилися, і всім відомий Nissan Leaf так і не потрапив навіть до п'ятірки.

Перше місце дісталося Renault Twizy за 8600 доларів. Модель вийшла легкою і маленькою. Машина, розрахована на двох чоловік, працює на базі батареї на 6,1 кВт/год, що генерує потужність всього в 17 “коней”. ТЗ може подолати на одному заряді 50 миль. Втім, за таку ціну цілком непогані характеристики.

Друге місце дісталося Uniti One за 19,5 тис. доларів. Перші машини надійдуть на ринок в початку 2020 року. Тримісна новинка, але під капотом вже 67 коней, але і ціна відповідна.

Uniti One, autocar

Renault Zoe за 23,8 тис. доларів замикає трійку рекордсменів. Машина отримала нову батарею на 52 кВт. Має непогані показники прохідності, і дальність ходу вже вище конкурентів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Seat Mii Electric, оцінений у 25 тис. доларів, доступний для попереднього замовлення. Повністю електрична версія компактного п'ятидверного міського автомобіля отримала мотор з віддачею в 82 к. с. Батарея на 36,8 кВт/год дає ще 161 к. с. Цей автомобіль виглядає цілком собі непогано.

Seat Mii Electric drive

У першій п'ятірці відмовився MG ZS EV за 28,5 тис. доларів. Першим повністю електричному автомобілю не вистачає просторого салону і гарного технічного оснащення.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.