Екіпаж General Dynamics F-16 Fighting Falcon здійснював навчальний політ над японською префектурою Аоморі і з невідомих поки причин випустив ракету ще до того, як прибув до полігону Драгон. Навчальний снаряд впав на землю приблизно в 5 кілометрах від місця стрільб. Втім, всім пощастило, що ракета виявилася навчальною, так що вибуху не відбулося. Однак, небезпека все ж таки була, і все могло обернутися зовсім інакше.

F-16, MillitaryArms

Командування сил США в Японії в офіційному Twitter підтвердив інцидент. Інформації про постраждалих і руйнування на землі поки що немає, але снаряд до цих пір не знайдений. Звичайно ж, військові вже почали розслідування, а влада Японії зажадали більш детальної інформації про інцидент.

F-16, Lockhead Martin

Поки ракету так і не змогли знайти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.