За останні пару місяців в Sony відбулися великі перестановки — свої пости покинули Шон Лейден, Шухей Йосіда, Ацуси Моріта і Джіо Корсі, відділи та керівні пости перейменовані, прокотилася хвиля звільнень в європейських офісах. За словами виконавчого директора PlayStation Джима Райана, все заради глобалізації перед стартом нового покоління. Втім, це цілком очевидно, оскільки вихід PS5 не за горами, і вже в 2020 році новинку покажуть публіці у всій красі.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Крім цього, за словами директора PlayStation, розробники і видавці вважають, що розробляти під PS5 набагато простіше, ніж будь-які інші консолі, з якими доводилося мати справу. До того ж, всі необхідні технології для комфортного геймінга вже доступні всім, так що створювати нове не довелося. Досить оновити “нутрощі” консолі, і зробити для неї нову оболонку.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.