Генеральний директор Huawei Рен Чжэнфэй (Ren Zhengfei) в ході останнього інтерв'ю прямо заявив, що його компанія може обходитися без Сполучених Штатів, а також назвав санкционную кампанію Вашингтона проти неї неефективною. Втім, на самому початку введення санкцій у компанії були проблеми з доставкою компонентів для смартфонів, і навіть Google не дозволяла користуватися Android.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

У минулому році китайський гігант купив товарів у американських постачальників на 11 мільярдів доларів, включаючи програмне забезпечення від Alphabet і Microsoft, а також чіпи від різних виробників. В даний час Huawei перейшла до пошуку нових постачальників, у той же час компанія працює над власними чіпами і програмним забезпеченням, як це робить Apple, щоб не залежати від своїх конкурентів і співробітників.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Також глава компанії повідомив, що вони не очікують, що США зніме санкції проти Huawei, але вони і без них чудово почуваються на ринку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.