На конференції MAX 2019 Adobe представила експериментальні інструменти на основі штучного іниелекту, включаючи функцію пожвавлення картинок і перевірки зображень на достовірність. Вони працюють на платформі Sensei і наразі доступні лише в експериментальному режимі.

Завдяки інструменту Project Sweet Talk користувачі зможуть анімаціювати статичний портрет людини чи будь-якї іншого істоти, навіть героя коміксу. Для пожвавлення картинки досить запису голосу: система сама переведе мову в анімацію рота і голови.

При розробці інструменту використали тисячі годин відео з розмовляючими на камеру людьми для навчання алгоритму з YouTube. На подив дослідників, в результаті система змогла чудово справлятися не лише з людськими обличчями, але і з намальованими тваринами та іншими істотами.

Adobe також представила інструменти на основі штучного іниелекту, які розпізнають маніпуляції із зображеннями і аудіо. Функція About Face аналізує пікселі на знімку і показує "теплову карту" з можливими змінами, а також вираховує ймовірність того, що зображення відредагували.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Photoshop опинився на Android і iOS

Як повідомляв портал Знай.ua, Photoshop CC готується до появи на планшетах

Також Знай.ua писав, 4 листопада Adobe випустила програму Photoshop для iPad через рік після анонсу