Навіть найновіші автомобілі не можуть пройти усі випробування та різні тестування на найвищому рівні. Кожне авто має свої слабкі сторони. Дослідники протестували ряд машин, аби визначити, які найбільш схильні до ржавіння.

В ході випробувань визначено основних ворогів кузова сучасного автомобіля. Ними стали вологопоглинаючі ізоляція і "пастки" для бруду. Також багато виробників авто нехтують антикорозійною обробкою і сподіваються тільки на ґрунтовку і лакофарбове покриття, як деякі японські бренди.

За результатами дослідження такі сучасні іномарки, як Volvo XC40 і V60 впоралися недостатньо добре. Хоча раніше саме ці автомобілі найкраще справлялися із захистом проти іржі. Краще за всіх продемонстрували себе деякі Audi, а французькі автомобілі, як завжди, виявилися неоднозначними.

Volvo XC40
Volvo XC40

Honda Civic отримала тільки 2 зірки з п’яти за погано оброблені пороги та практично цілковиту відсутність захисту днища. Така оцінка означає, що в агресивному кліматі автомобіль навряд чи витримає 12-річний гарантійний термін проти наскрізної корозії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Honda Civic
Honda Civic

Hyundai i30 і Kia Ceed показали себе трохи краще – на 3 зірки.

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.