Ресурс LetsGoDigital повідомляє про те, що корпорація Sony Interactive Entertainment патентує новий картридж для загадкового ігрового пристрою. Інформація про розробку оприлюднена на сайті Національного інституту промислової власності Бразилії (INPI). Потрібно відзначити, що саме це відомство раніше розсекретило можливий дизайн ігрової консолі Sony PlayStation 5. Втім, ці креслення мало що показують цікаве. Можливо, це нова технологія для PS5, яка дозволить компанії затьмарити конкурентів.

Картридж від Sony, 3Dnews

Як можна бачити на єдиному доступному зображенні, ігровий картридж має досить велику товщину. Зовні він нагадує картриджі для класичних ігрових приставок начебто восьмібітного Dendy (апаратний клон NES). Можливо, компанія вирішила воскресити старі консолі, і випустити для них нову технологію. Втім, консоль покажуть вже дуже скоро, так що витоків з часом помітно додасться.

Картридж від Sony, 3Dnews

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.