12 листопада компанія Disney запустила стримінговий сервіс Disney Plus. Першим там з'явиться серіал "Мандалорець" із "Зоряних війн". У сервісі буде великий каталог фільмів Pixar, Marvel, Lucasfilm, 20th Century Fox. Підписка обійдеться в 6,99 долара на місяць, що дешевше, ніж у Netflix.

За словами гендиректора Disney Роберта Айгера, в серпні 2015 року акції компанії впали на дев'ять відсотків через те, що користувачі відмовлялися від кабельного мовлення. Восени того ж року Disney почала тестувати стримінговий сервіс в Англії, а в 2017-му офіційно оголосила про те, що створює власний потоковий сервіс.

презентація Disney Plus, Business Insider
презентація Disney Plus, Business Insider

Коли Disney оголосила про майбутній запуск власного стримінгового сервісу, керівників Pixar, Lucasfilm і Marvel попросили попрацювати над новими проектами.

Так, в 2020 році вийде серіал про Обі-Вана Кенобі з Еваном МакГрегором у головній ролі. Pixar готує мультфільми про пригоди персонажів з "Корпорації монстрів" і "Історії іграшок". Крім того, із запуском Disney Plus Marvel зможе детальніше розкрити історії окремих персонажів з "Месників": Ванди і Віжена, Сокола і Зимового Солдата, Локі, Чорної Вдови, Соколиного Ока.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

презентація Disney Plus, CNet
презентація Disney Plus, CNet

Цікаво, що, на думку багатьох аналітиків, вже до 2024 році Disney Plus зможе розраховувати на 90 мільйонів підписників.

Нагадаємо, Netflix випустить серіал про українця Івана Дем'янюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережу злили фото Анджеліни Джолі на зйомках Marvel.

Також портал Знай.uа писав, що вийшов фінальний трейлер нового епізоду "Зоряних війн".