Japan Display повідомила про збільшення продажів за другий фінансовий квартал, чому сприяв запуск нових продуктів. Однак збитки компанії збільшилися з-за витрат на реструктуризацію, перевищують 12 млрд. ієн. Компанія знову відклала збори акціонерів на новий вливши капіталу. Схоже, постачання дисплеїв для новеньких iPhone надто дорого обійшлася корпорації.

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro

У серпні цього року JDI оголосила, що її квартальні продажі були найнижчими з 2014 року. Причина в тому, що попит на нові смартфони Apple різко впав, а також в компанії дуже пізно почали переорієнтуватися на випуск більш сучасної OLED-технології. Можливо, дістати оригінальні дисплеї для новеньких iPhone може виявитися ще тієї завданням.

iPhone 5C
iPhone 5C

Компанія скоротила близько 1200 співробітників за планом добровільного виходу на пенсію, продала частину свого обладнання для виробництва дисплеїв і навіть частково призупинила виробництво на заводі. Подивимося, що ж буде далі, тому що нові iPhone нехай і користуються більшою популярністю, якщо порівнювати з торішніми моделями, але побити рекорди по продажах у Apple точно не вийде.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.