Компанія Microsoft оголосила про доступність оновлення великого піврічного update 10 November 2019 Update (версія 1909), раніше відомого як 19H2 або Vanadium.

Про це повідомляє Хвиля.

Компанія вирішила не додавати купу непотрібних функцій, а зайнялася поліпшенням і спрощенням роботи вже існуючих сервісів. Приміром, корпорація вирішила зайнятися спрощенням Календаря.

Windows 10
Windows 10

Оновлення, про який компанія оголосила у своєму блозі 12 листопада, — це піврічне удосконалення Microsoft своєї флагманської операційної системи, яка підтримує понад 900 мільйонів пристроїв, включаючи ПК і планшети. Втім, користувачі сподіватися, що це оновлення не зіпсує роботу всієї ОС, як це було раніше, так як компанія просто не може виправити всі помилки оновлення ще до її офіційного виходу.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.