Популярна соціальна мережа Instagram почала тестувати режим прихованого калькулятора лайків по всьому світу. Відтепер у деяких користувачів кількість лайків на фото не буде з'являтися.

Про це йдеться у повідомленні сторінки Instagram в іншій соцмережі Twitter

"Сьогодні ми розширюємо наше тестування по приховуванню лічильника лайків на весь світ. Якщо ви берете участь, то більше не побачите загальна кількість лайків і переглядів під фото та відео у вашій стрічці, якщо вони не опубліковані вами", - йдеться у дописі.

Замість цього буде відображено останніх, хто лайкнув допис, й буде написано "та інші". Розробники відзначили, що раніше провели тестування в Австралії, Бразилії, Канаді, Ірландії, Італії, Японії та Нової Зеландії. Вони заявили, що відгуки про функції були позитивними.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначимо, що останнім часом користувачів соцмережі скаржаться на її погану роботу. Однак це пов'язано саме із нововведеннями, які готує Instagram для користувачів. Зокрема, незабаром у stories з'явиться функція створення та редагування відео, як у Tik-Tok.

Нагадаємо, Японці показали найпотужніший електрокар у світі: що він вміє.

Як повідомляв портал Знай.ua, акції Tesla злетіли вгору: BMW, General Motors і Daimler залишилися позаду.

Також Знай.ua писав, користувачі WhatsApp зіткнулися з новою проблемою: розряджає смартфон за хвилину.