Топ авто з самим величезним запасом ходу без підзарядки.

Mercedes EQC. Запас ходу – 417 км. Електрокар підтримує швидку зарядку з 10% до 80% всього за 40 хвилин на станціях потужністю 110 КВт. Звичайно, ціна за цей автомобіль сподобається далеко не всім, але кросовер з таким запасом ходу - рекость.

Hyundai Kona Electric. Запас ходу – 415 км. Варто відзначити, що спочатку компанія заявляла, що електрокар може проїхати без підзарядки 470 км. Порівняно недорогий електрокар від корейців.

Kia e-Niro. Запас ходу – 455 км. Правда, повна зарядка займає аж 6 годин, що досить багато для електрокара.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Jaguar I-Pace. Запас ходу – 470 км. На експрес-зарядках постійного струму (CCS Combo2) акумулятор заповнює свою енергію приблизно за 1,5 години.

Tesla Model S Long Range. Запас ходу – 600 км. На зарядних станціях Tesla Supercharger власники Model S можуть зарядитися абсолютно безкоштовно, причому повний рівень заряду досягається всього за 30 хвилин.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.