Цими днями Google Research і Google Creative Lab спільно з YouTube запустили унікальну програму, яка має назву FreddieMeter. Відтак, за допомогою неї, користувачі зможуть порівняти свій та голос знаменитого на весь світ співака та лідера групи Queen Фредді Меркьюрі.

Фреді Мерк'юрі
Фреді Мерк'юрі

Як зауважується, штучний інтелект від Google проводить аналіз голосу користувача і порівнює наскільки він схожий на голос знаменитості. Спочатку FreddieMeter проводить аналіз тональності, тембру голосу, його висоти, а також мелодію. А вже після закінчення пісні, програма видає кількість балів від 0 до 100.

Відтак, користувачам надається вибір всього кілька пісень: "Do not Stop Me Now", "We Are the Champions", "Bohemian Rhapsody" або "Somebody to Love"

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.