Сучасні технології не стоять на місці, і з кожним роком виробники смартфонів вигадують все новіші фішки. Серед них виявилася і нова ідея LG.

Всесвітня організація інтелектуальної власності опублікувала патентну документацію на пристрій LG з гнучким дисплеєм. Однак, в цей раз дисплей не буде згинатися в усі сторони. В цей раз розробники придумали телефон, який можна буде перетворити смартфон на планшет, повідомляє ресурс LetsGoDigital.

Нова розробка LG, LetsGoDigital
Нова розробка LG, LetsGoDigital

Новий LG буде обладнаний екраном, який може скручуватися. У складеному стані частину екрана буде знаходитися всередині корпусу. На перший погляд, цей пристрій виглядатиме як звичайний смартфон.

Але якщо власник захоче розтягнути екран, то його смартфон перетвориться в справжній планшет. Бічні частини збираються зробити потовщеними, щоб тримати пристрій було зручно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нова розробка LG, LetsGoDigital
Нова розробка LG, LetsGoDigital

У проектній документації можна побачити, що рамок зверху і знизу на цьому смартфоні не видно. Не помічені в документації також ні фронтальна, ні основна камера. Поки що не відомо, чи стане розробка комерційним продуктом.

Нагадаємо, раніше SMS знайшли безкоштовну заміну: компанія Google реалізувала в Android новий спосіб обміну повідомленнями.

Також Знай.uа писав, що Xiaomi представила мопед-трансформер розміром з аркуш паперу: фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Microsoft Surface Pro 7 розчарував експертів: одноразовий ноутбук.