Фахівці Consumer Reports дісталися до новітніх навушників Apple AirPods Pro, щоб дати їм свою оцінку. І вона багатьох може здивувати. Втім, вчив врахувати, що собівартість iPhone майже в 2 рази нижче вартості на ринку, можна сміливо заявити, що користувача платять за бренд, а не за технологією.

AirPods Pro
AirPods Pro

Нові навушники Apple джерело оцінив в 75 балів, і це істотно менше, ніж оцінка Samsung Galaxy Buds (86 балів). Правда, при цьому нові навушники оцінені набагато вище, ніж звичайні AirPods, які отримали 56 балів. Схоже, далеко не всі гаджети Apple перевершують своїх конкурентів.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Джерело відзначає хорошу якість звуку новинки Apple, хороший дизайн і функцією шумозаглушення, однак стверджує, що Galaxy Buds все ще забезпечують суттєво більш кращу якість звуку, тому їх оцінка вище. Однак, пересічний користувач навряд чи помітить величезну разнци в якості звуку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.