Компанія Xiaomi представила ще один “розумний” продукт для дому - чашку з автоподогревом і зарядкою. Звучить дуже круто, якщо врахувати, що аналогів не так вже й багато, та й ціна цілком адекватна.

Розумна чашка від Xiaomi

З першого погляду - це звичайна кружка, виконана з кераміки. Вона міцна, також її можна без побоювань мити під водою і чистити.

Вся електроніка захована усередині корпусу. Якщо поставити кухоль на станцію бездротової зарядки, яка йде в комплекті, включається автоподгрев. Чашка зберігає постійну температуру +55°C. Втім, через 4 години чашка відключає автопідігрів, тим самим заощаджуючи зарядку.

Розумна чашка від Xiaomi

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також станцію можна використовувати окремо для бездротової зарядки інших гаджетів: смартфонів, навушників, годинників і т. д. Її потужність — 10 Вт. Відмінна можливість заощадити на покупці бездротової зарядки.

У Китаї “розумну” чашку Xiaomi можна купити за $26.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.