Слідом за проблемою з швидким розрядом акумулятора користувачі WhatsApp зіткнулися з новою проблемою. Виявлена уразливість популярного месенджера здатна привести до перегріву і відключення смартфона, а також дати хакерам контроль над пристроєм при запуску звичних мультимедійних файлів. Відзначимо, що компанія Facebook вже в курсі проблеми, і виправить її найближчим часом.

WhatsApp
WhatsApp

Джерелом загрози для користувачів стали відеофайли формату MP4 - популярний медиаконтейнер виявився вразливим для завантаження шкідливого ПО. З допомогою ролика хакери могли взлмать захист смартфона, і віддалено отримати контроль над пристроєм. Поки невідомо, скільки ця вразливість існувала, як і про кількість користувачів, які опинилися на гачку хакерів.

WhatsApp
WhatsApp

Тим, хто використовує більш ранні версії, розробники настійно рекомендують оновити месенджер з системного магазину додатків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.