Агентство НАСА оголосило про п'ять нових партнерських відносинах з комерційними компаніями, які розробили роботизовані посадочні апарати, які можуть доставляти корисний вантаж на Місяць. Звичайно ж, мова йде про компанії SpaceX, Blue Origin і Sierra Nevada Corporation, які вже співпрацюють з NASA для інших проектів.

NASA

Новачки приєднаються до вже сформованого групи з дев'яти компаній, які є частиною молодої програми CLPS НАСА, яка виступає за комерційні послуги з доставки корисного вантажу на Місяць. Співпраця з NASA в місії CLPS не гарантує кожній компанії контракт НАСА на відправку свого космічного корабля на Місяць. Це просто означає, що НАСА розгляне можливість використання цих компаній.

NASA

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.