Ілон Маск на презентації Tesla представила електричний пікап Cybertruck з футуристичним дизайном. Молодша версія автомобіля обійдеться в 39900 доларів. Звичайно, виглядає він максимально футуристично, і це тільки в плюс пікапу.

Tesla Cybertruck. TJ

Маск заявив, що пікап може витримати постріл з кулі дев'ятиміліметровий калібру — для дверей використовується той же сплав, що для ракет SpaceX. Звичайно, важить пікап з-за цього досить багато, але і грузопідйомність у новинки аж 1.5 тонни.

Tesla Cybertruck. TJ

Cybertruck представили в трьох версіях: з одним, двома і трьома електромоторами. Старша здатна розігнатися до 96,6 кілометрів на годину за 2,9 секунди і може проїжджати на одному заряді до 805 кілометрів. Акумулятори дозволяють пікапу проїхати на одному заряді 650, 777 або 1295 кілометрів. звучить дуже круто, якщо врахувати, що новинка коштує не так вже і дорого, якщо порівнювати з іншими моделями Tesla.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пікап також отримав автопілот, адаптивну пневматичну підвіску, повний привід і автопарковку. Найдешевша модель обійдеться в 39990 доларів.

Повідомляється, що виробництво пікапи запустять вже в 2021 році

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.