Компанія Samsung вирішила знизити ціни на флагманські Galaxy S10 або Note 10 спеціально заради Чорної п'ятниці.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

В декількох роздрібних мережах Samsung знизила Galaxy Note 10 і Note 10 Plus до самих низьких цін, з безкоштовними навушниками Galaxy Bund. Лінійка телефонів S10 також подешевшала.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Починаючи з Samsung Note 10, є кілька конфігурацій і кольорів на вибір, ціни на Samsung Galaxy Note 10 починаються від $749.99 (знижка близько 200 доларів). До того ж, інші флагманські смартфони від Samsung отримали приємну знижку. Буде діяти знижка на території України - невідомо.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.