Apple видалила відгуки клієнтів зі свого інтернет-магазину, про що вперше повідомив AppleInsider. AppleInsider отримав повідомлення від читача, чиї відгуки були видалені з магазинів Apple в США, Великобританії та Австралії.

Apple
Apple

Рішення Apple означає, що клієнти не можуть надати корисну зворотний зв'язок про продукти, доступних в магазині Apple, особливо якщо продукт може бути поганим. Наприклад, було принаймні 735 поганих відгуків для адаптера Lightning to 3.5 mm headphone jack, але тепер ви можете дізнатися, наскільки цей продукт поганий, адже Apple заборонила залишати відгуки.

Apple Music
Apple Music

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.