Оголошені ціни на новий Mercedes-Benz EQC 2020. Електрокар Мерседес несподівано виявився дешевше основних конкурентів. Втім, компанія тільки починає заманювати до себе покупців, і в майбутньому люксові моделі все ж з'явиться на ринку електрокарів.

Купити електромобіль Mercedes-Benz в США можна за ціною від 67 900 доларів тоді, як головний суперник Tesla Model X коштує $84 990. Дорожче виявилися і Jaguar I-Pace ($70 500), і Audi e-tron ($74 900). Однак, на цей автомобіль теж варто звернути увагу, і ось чому.

Mercedes-Benz EQC 2020, автоцентр

Базова версія Progressive отримала 10,25-дюймову віртуальну панель приладів і тачскрін такого ж розміру. Також у початкового EQC діодні фари, адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування і підсвічування салону з 64 різними кольорами. Звучить круто, а от підсвічування подобається практично всім. Однак, під капотом все ще цікавіше.

Mercedes-Benz EQC 2020, автоцентр

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Пару електромоторів розвивають 408 к. с. і дозволяють розганятися до 100 км/год за 5,1 с. Акумуляторна батарея на 80 кВт∙год забезпечує запас ходу в 354 км по самому реалістичному циклу ЕРА.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.