Хоча Samsung ще не анонсувала лінійку смартфонів Galaxy S11, в інтернет вже неодноразово витікала інформація про базових характеристиках майбутніх новинок компанії. Тепер інсайдери злили цікаву інформацію про флагмані.

За даними джерела, в бета-версії фірмової оболонки One UI 2 від Samsung для смартфона Galaxy Note9 з'явився новий пункт перемикання налаштувань дисплея у прихованому розділі системи. На вибір користувача є кілька опцій:

Грубо кажучи, екран не буде змінювати картинку більш плавно, що підвищить якість перегляду відео, або просто фільмів на смартфоні. Звучить круто, але подібна технологія вже впроваджена в невдалі Google Pixel 4. Нагадаємо, що флагман можуть представити вже в лютому 2020 року.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.