Представники Apple відповіли на питання Судового комітету палати представників США в рамках антимонопольного розслідування по ремонту техніки свого виробництва. Їх відповіді здивували користувачів, і ось чому.

Apple
Apple

Компанія стверджує, що з 2009 року її витрати на ремонтні роботи, перевищують доходи, одержувані від цього. Це означає, що компанія робить ремонт гаджети собі в збиток, і ве це заради збереження репутації.

У корпорації зазначили, що прикладають зусилля для забезпечення своїх клієнтів якісними комплектуючими, які важливо також правильно встановити. До того ж, деякі деталі обходяться компанії дуже дорого, як і виплата заробітних плат співробітникам, які займаються ремонтом.

Apple
Apple

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Корпорація стверджує, що інші представники ремонтної індустрії можуть просто не знати, як правильно виконати завдання.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.