Представники Apple відповіли на питання Судового комітету палати представників США в рамках антимонопольного розслідування по ремонту техніки свого виробництва. Їх відповіді здивували користувачів, і ось чому.

Apple
Apple

Компанія стверджує, що з 2009 року її витрати на ремонтні роботи, перевищують доходи, одержувані від цього. Це означає, що компанія робить ремонт гаджети собі в збиток, і ве це заради збереження репутації.

У корпорації зазначили, що прикладають зусилля для забезпечення своїх клієнтів якісними комплектуючими, які важливо також правильно встановити. До того ж, деякі деталі обходяться компанії дуже дорого, як і виплата заробітних плат співробітникам, які займаються ремонтом.

Apple
Apple

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Корпорація стверджує, що інші представники ремонтної індустрії можуть просто не знати, як правильно виконати завдання.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.