Компанія Huawei оголосила офіційну вартість ремонту смартфона Huawei Mate X з гнучким екраном, повідомляє Gizchina. Ціни підтверджують побоювання користувачів про високу ціну обслуговування подібних пристроїв. Втім, якщо врахувати, що сам смартфон коштує 2400 доларів, на дешеві ремонт покладатися точно не варто.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

За заміну батареї власнику Mate X доведеться віддати $40, лагодження плати або її повна заміна обійдеться в $509 . Найважчим ударом по гаманцю користувача стане заміна екрана — ця послуга коштує $1000. За такі гроші можна купити повноцінний флагман практично будь-якої компанії. Правда, у нього не буде гнучкого екрану, але свої функції і його ремонт будуть виправданими.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Що стосується характеристик, Mate X також має 8 ГБ оперативної і 512 ГБ вбудованої пам'яті. Спочатку на пристрої встановлений Android 9 (оболонка EMUI 9.1), але смартфон буде оновлено до Android 10.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.