Через дванадцять років після виходу Half-Life 2: Episode Two компанія Valve анонсувала нову частину однієї з самої популярної серії комп'ютерних ігор. Проект отримав назву Half-Life: Alyx і створюється виключно для шоломів віртуальної реальності, причому власники фірмового Valve Index зможуть розраховувати на безкоштовну копію. Звичайно, аткая новину лисно засмутила користувачів, адже мільйони геймерів очікували виходу повноцінної гри.

Вихід Half-Life: Alyx щодо відбудеться незабаром, у березні 2020 року, на платформі Steam. В даний момент можна оформити попереднє замовлення за ціною 630 гривень, а повна вартість для українських геймерів становить 700 гривень. Втім, ціна цілком собі непогана, от тільки доведеться придбати додатково окуляри для гри, і контролери.

Half-life, Steam

З технічної сторони, Half-Life: Alyx побудована на базі движка Source 2. У грі буде зроблений упор на інтенсивне використання фізики.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.