В базі ресурсу Google Android Enterprise виявилася інформація про характеристики нового смартфона Huawei - апарату середнього рівня Nova 5T Pro. Звичайно, топових характеристик від нього очікувати не варто.

Huawei Nova 5T, 3dnews

Як можна бачити на запропонованому зображенні, апарат оснащений дисплеєм з невеликим отвором в лівому верхньому кутку: тут розташується фронтальна камера. Вказаний розмір екрану - 5,5 дюйма по діагоналі. Для сучасного смартфона діагональ цілком собі нормальна, і смартфон не буде виглядати як “лопата”.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

Смартфон буде нести на борту до 8 Гбайт оперативної пам'яті. Покупці зможуть вибирати між версіями з флеш-накопичувачем місткістю 128 Гб і 256 Гбайт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Правда, про ціни і дату виходу поки немає ніяких даних.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.