Компанія Xiaomi поповнила свою колекцію новим продуктом Mijia - кишеньковим перекладачем Xiaomi Mijia Translation Machine. Враховуючи, що таких гаджетів на ринку не так вже й багато, це відмінний шанс знайти спільну мову з мешканцями інших країн.

Зовні перекладач схожий на смартфон.

Xiaomi Mijia Machine Translation, gagadget

Для роботи гаджета необхідно підключення до мережі по Wi-Fi або за допомогою звичайної SIM-карти або eSIM. Перекладач підтримує 18 мов, причому цей список охоплює 170 країн і регіонів. Цього більш ніж достатньо, щоб не загубитися практично в будь-якій країні.

Xiaomi Mijia Machine Translation, gagadget

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До того ж, можна як і за допомогою голова вводити текст, так і з допомогою камери - девайс може переводити і написи, і виводити їх на екран.

Крім того, Xiaomi Mijia Machine Translation отримав 1 ГБ оперативної пам'яті, 8 ГБ сховища, порт USB-C і акумулятор ємністю 3000 маг. Одного заряду повинно вистачити на 19 днів в режимі очікування та 5 годин перекладу.

За девайс попросять $185.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.