Раніше ми вже повідомляли, що Facebook працює над деякими новими і корисними функціями для свого програми Messenger під операційну систему Windows 10. І ось, свіже оновлення стало доступно в магазині Microsoft. Тепер новинку можна скачати, причому кожному бажаючому.

Facebook
Facebook

Повідомляється, що збірка дозволяє тепер видаляти листування, не заходячи на головну сторінку Facebook через браузер або в мобільному додатку. Крім цього, доступні й інші можливості. Виглядає все максимально зручно. Будемо сподіватися, що додаток буде працювати набагато швидше основного сайту з будь-якого браузера.

Їх список виглядає наступним чином:

Зазначимо, що ця версія є портом з iOS, так що помилки точно будуть. Компанії необхідно тільки позбутися від них.

Facebook
Facebook

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.