Користувачі мережі масово скаржаться на агресивну рекламуа сервісу YouTube.

YouTube змінює покарання
YouTube змінює покарання

“YouTube вже кілька тижнів мене бісить. Я починаю відчувати, що повинен платити $11.99 в місяць, щоб підписатися на YouTube Premium, щоб позбутися від дратівливих спливаючих вікон, які Google відправляє мені майже щодня. Google вирішила розмістити спливаючі вікна в своєму власному додатку YouTube для преміум-підписки. Спочатку це здається прийнятним, але Google також вирішив, що вони повинні спамити вас до смерті, іноді в повноекранному режимі, без можливості постійно відхиляти їх, щоб ви бачили весь проклятий час”, - повідомив один з користувачів мережі.

Звичайно, такий хід був зроблений для залучення нової аудиторії, але компанії точно варто витратити свої ресурси на збільшення комфорту при використанні.

До того ж, подібними хитрощами користується і Apple, щоб воскресити свій невдалий Apple TV.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.