Ми разом з командою ZNAJ.AUTO вирішили розібратися, чому компактний сіті-кар Fiat 500 з, м’яко кажучи, не найкращими характеристиками настільки популярний серед жіночої аудиторії.

Тому до цього огляду ми залучили саму власницю даної моделі.

Огляд Fiat 500 \\ ZNAJ AUTO
Огляд Fiat 500 \\ ZNAJ AUTO

Подібний автомобіль на вторинному ринку коштує від 6 тис. $ за авто 2008 року випуску з пробігом 130 тисяч км.

Надорожча версія на вторинці – повність електрична версія 500-го з пробігом 5-10 тис. км. буде коштувати 15 тис. у.о. Але ці автомобілі будуть новішими ( 2013-15 року випуску)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Якщо ж ви захочете придбати таку крихітку в салоні Fiat, будьте готові віддати від 375 тис. грн. за автомобіль з бензиновим двугуном 1.2, потужність 69 к.с. саме такий автомобіль офіційно доступний на нашому європейському ринку, для ринку США Fiat 500 комплектується більш потужним 1.4 літровим двигуном на 100 к.с. і класичним автоматом, на відміну від роботизованої коробки в європейскій версії.

Огляд Fiat 500 \\ ZNAJ AUTO
Огляд Fiat 500 \\ ZNAJ AUTO

Проте саме європейська, більш слабка версія, була у нас на тесті з чаріною молодою власницею Анною.

Саме такі леді і складають цільову аудиторію данної моделі. В нашому детальному тесті ви дізнаєтеся, яку версію цього авто краще розглядати для купівлі, історію моделі і найцінніше – досвід експлуатації.

Дивіться наш огляд і підписуйтесь на ютуб-канал ZNAJ AUTO, там на вас чекає багато цікавого.