LG Electronics представила робота, який може готувати і подавати локшину в південнокорейському сімейному ресторані.

Він отримав ім'я Cloi Chefbot. Робот буде встановлений в кутку відкритої кухонної зони в ресторані Veep buffet CJ Foodville в Deungchon, Сеул.

Робот від LG, zdnet

Клієнти можуть передати роботу чашу з вибраними інгредієнтами.

Потім Chefbot приступить до приготування локшини і підливи і покладе її в миску, щоб клієнт забрав її назад, сказав LG. Процес займає близько хвилини, що значно спрощує роботу ресторану, так як роботу не потрібно платити заробітну плату.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Південнокорейська електроніка заявила, що ретельно вивчила руху шеф-кухаря, щоб розробити програмне забезпечення, яке дозволяє імітувати роботу їх поведінка в русі, а не кидати миски або кухонне начиння.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.