Компанія Motorola вже зайнялася розробкою нового гнучкого RAZR 2.

Експерти LetsGoDigital виявили в мережі патент Motorola, схвалений Управлінням з патентів і товарних знаків США (USPTO), який, мабуть, вказує на друге покоління Motorola Razr 2, який можуть показати публіці вже в 2020 році, якщо розробки почалися відразу ж після виходу першої моделі.

Motorola RAZR 2, tomsguide

Патент, який був схвалений USPTO минулого тижня показує, що пристрій буде мати датчик відбитків пальців на екрані, як це використовували у топових флагманах, за типом Samsung Galaxy S10. Тим не менш, деякі критикували пристрій за його високий цінник в 1500 доларів Втім, аналоги коштують куди дорожче, якщо мова йде про Samsung і Huawei. До того ж, не подобається величезні рамки навколо екрану у гаджета від Motorola, але компанія може доопрацювати дизайн у другій версії цього гаджета.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.