За даними South China Morning Post, чоловік в Китаї витратив на свого персонажа в грі MMORPG Justice Online $1,4 млн. Його приятель випадково продав цього персонажа всього за 552 долара. Чоловік подав позов проти ігровий компанії NetEase і свого друга.

GTA SA
GTA SA

Втім, у суді чоловік виправдовувався, що така ціна була просто помилкою, але персонажа вже купили.

GTA V
GTA V

У ході врегулювання NetEase скасувала операцію з продажу, і в той час як позивач повернув свої інвестиції в розмірі 1,4 мільйона доларів, він, як повідомляється, повинен був виплатити 90 000 юанів (12 789 доларів) в якості збитків гравцю, який купив найдорожчий персонаж задешево.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.