Оскільки все більше і більше додатків додають темну тему, деякі розробники почали виділятися унікальним дизайном. Компанія Facebook готує унікальну тему, яка відрізняється від звичайного “dark mode”. Швидше за все, новинка незабаром з'явиться на Android, але от про iOS поки ні слова.

Темний режим Facebook. androidpolice

Користувачі повідомляють, що цей режим з'явився в програмі, а потім зник через час. Будемо сподіватися, що компанія випустить це нововведення дуже скоро.

Темний режим Facebook. androidpolice

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.