Нове слизьке покриття може зробити найбрудніше місце у вашому домі трохи чистіше. Розроблений дослідниками з Університету штату Пенн, цей двокомпонентний продукт обіцяє тримати ваш унітаз у чистоті. До того ж, це дозволить використовувати менше води в майбутньому.

У всьому світі близько 37 мільярдів галонів прісної води кожен день змивають в туалетах, кажуть винахідники нового продукту, що опублікували результати своєї роботи на цьому тижні в журналі Nature Sustainability.

Нове покриття, The Verge

Не секрет, що потрібно багато води, щоб позбутися від основної маси наших відходів. Якщо б люди могли зробити туалети більш слизькими, то для змиву було б менше води.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нове покриття LESS складається з двох наносяться шарів, які можна наносити на вуглецеву сталь, кераміку або інші тверді поверхні.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.