Експерти поділилися секретами, як збільшити батареї смартфона в три рази, ніж це було раніше.

Не заряджайте телефон повністю

Найчастіше смартфони встановлюють іонно-літієві батареї, які краще не завантажувати на 100%. Батарейка прослужить вам довше, якщо ви будете заряджати її, але ніколи не допустите, щоб вона дійшла до самого максимуму.

Не залишайте пристрій на зарядці на ніч

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На жаль, це досить шкідливо для батареї. Чим довше ви будете залишати телефон на зарядці, тим швидше батарея буде розряджатися.

Якомога частіше заряджайте телефон

Виявляється, чим частіше заряджається телефон, тим довше він буде працювати. Наприклад, як тільки заряд опуститься до 50%, ви можете підключити його до зарядки, а потім зняти як тільки акумулятор підніметься до 80-90%.

Температура в приміщенні

Ідеальна температура для зарядки телефону не повинна бути нижче 10 градусів і перевищувати 30 градусів. Якщо температурного режиму не дотримуватися, батарея буде погано тримати заряд.

Замініть зарядний пристрій, який сильно нагрівається

Якщо зарядка починає палати, то слід викинути її та придбати нову. Швидше за все, зарядний пристрій вже непридатний для використання та тільки дарма тягне електрику.

Нагадаємо, експерти виявили в MacBook Pro секретний датчик.

Як повідомляв портал Знай.uа, науковці винайшли новий матеріал для унітазів.

Також портал Знай.uа писав, що Facebook тестує унікальний "темний режим" для Android.