Xiaomi представила новий портативний акумулятор і назвала його idmix Super Travel. Гаджет розрахований на мандрівників і оснащений роз'ємами для розеток різних країн і регіонів. Схоже, компанія вирішила подбати про користувачів, які постійно подорожують.

Так, новинка без проблем заряджається від розеток в Європі, великій Британії та Австралії - для цього в комплекті є спеціальні перехідники. Враховуючи компактність пристрою, це чудова новина, так як без зарядки ви не залишитеся. Зарядка вбудованого акумулятора Xiaomi idmix Super Travel на 10 000 маг відбувається за допомогою вбудованої у корпус розетки. Є швидка зарядка на 15 Вт для підзарядки гаджетів від батареї.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Портативна батарея Xiaomi idmix Super Travel є у версії для iPhone/iPad з сертифікатом MFI і є варіант з USB Type-C. У першому випадку вартість буде 37 доларів, у другому — $30. Відмінна ціна для таких гаджетів.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.