минулого тижня Apple несподівано представила свою лінійку чохлів Smart Battery Case для iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max, і в цьому році в чохлах з'явилося інтригуюче нововведення: кнопка камери. Як працює нова кнопка, було загадкою, оскільки в самих айфонах немає кнопки, призначеної виключно для затвора камери. Але тепер ми знаємо трохи більше про механізм завдяки рентгенівському знімку хлопців з iFixit та Creative Electron.

Знімок чохла для iPhone 11, The Verge

Якщо ви уважно розглянути знімки, можна помітити дві тонкі ланцюга, що йдуть вниз від кнопки до батареї, перш ніж вони повернуть направо до плати, яка підключається до порту Lightning, який передає дані з айфона до чохла, підключеного до корпусу.

Знімок чохла для iPhone 11, The Verge

Імовірно, коли ви натискаєте кнопку, ці схеми повідомляють друкованій платі, що iPhone повинен відкрити додаток камери, щоб ви могли робити фотографії. Звучить круто, так і чохол досить зручний, так як фізичної кнопки в смартфонах просто немає для моментального включення камери.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.