Google непомітно випустив нову функцію Android під назвою “Зовнішній режим Google Assistant” - новий екран блокування, який залишить ваш екран активним під час зарядки.

Новий режим для Android, arstechnika

Цей режим вбудований в додаток пошуку Google і включає такий екран блокування кожен раз, коли ви заряджаєте телефон. Новий екран блокування отримав величезну кількість віджетів, включаючи погоду і календар. Нижче наведено розділ швидких налаштувань, який показує такі функції, як перемикач “не турбувати” і елементи управління “розумним будинком” для ламп та термостатів. Також є режим фоторамки. Це виглядає як зручний екран, який може з'явитися, коли ви просто заряджаєте телефон перед сном.

Новий режим для Android, arstechnika

Втім, повідомлень про появу такого екрану просто немає. Можливо, компанія хоче для початку протестувати цю функцію, а вже потім впроваджувати її в Android для кожного смартфона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.