Невдовзі ви можете почути трохи більше емоцій від голосового помічника Алекса, так як Amazon оголосив, що розробники тепер можуть змусити Лексу відповідати користувачеві різним тоном голосу.

Amazon пропонує використовувати тональність “щасливий/розбурханий”, коли ви, наприклад, правильно відповідаєте на питання про дрібниці. Приміром, голосовий помічник може тепер порадіти за вас з-за нових спортивних досягнень. У теорії , це дозволить зробити спілкування з голосовим помічником більш “живим”. Зазначимо, що подібні технології вже використовуються в деяких проектах-конкурентах від Google, Apple і Microsoft.

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.