Нещодавно компанія Google заявила, що кілька OEM-виробників Android, включаючи Samsung, випустять оновлення Android 10 для своїх телефонів до кінця 2019 року. Тим не менш, план оновлень, опублікований Samsung Israel в додатку для користувачів Samsung, передбачає, що компанія почне випускає стабільне оновлення Android 10 для своїх смартфонів тільки на початку наступного року. Згідно плану, у січні Samsung почне випускати оновлення 10 для Android смартфонів серії Galaxy S10 і Note 10. Galaxy Note 9 стане єдиним флагманом Samsung 2018 року, який отримає оновлення у тому ж місяці. Більш старі моделі отримають оновлення вже в квітні 2020 року.

Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy S11

Samsung середнього класу Galaxy A80 отримає оновлення у березні, в той час як інші телефони середнього класу A-серії 2019 року, такі як Galaxy A50, Galaxy A70 будуть оновлені до Android 10 у квітні. Власникам Galaxy A10, Galaxy A10s, Galaxy A20 і Galaxy A30s доведеться почекати до травня.

Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy S11

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.