Минулий місяць подарував нам безліч витоків і тізерів, які підтверджують швидкий вихід флагманського Huawei Nova 6. Швидше за все, девайс покажуть вже 5 грудня. Нова витік розкрила подробиці про новинку, а також, що компанія готує унікальну модель Nova 6 SE.

Huawei Nove 6SE, gsmarena

По дизайну nova 6 SE нагадує Nova 5z, яка була представлена в минулому місяці, з перфорованим дисплеєм і налаштуванням чотирьох камер. Судячи з фото, смартфон буде мати схожий дизайн, так що компанія вирішила не морочитися над зовнішнім виглядом свого пристрою.

Фактичний дисплей, швидше за все, залишиться IPS LCD, так як nova 6 SE буде продаватися в середньому сегменті. З правого боку розташований сканер відбитків пальців, а клавіша включення буде розміщена поруч з регулятором гучності.

Huawei Nove 6SE, gsmarena

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.