Раніше в цьому місяці компанія Microsoft випустила оновлення для Windows 10 в листопаді 2019 року, і користувачі зіткнулися з новою проблемою.

Windows 11
Windows 11

Update стали справжньою жартом ще до легендарної катастрофи Build 1809, коли компанія активно відкотила оновлення і вибачилася перед користувачами за безліч помилок.

На цей раз проблема досить фундаментальна - пошуки в “Провіднику файлів” не працюють. Зазначимо, що це досить важлива функція.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Ідея полягала в тому, що “Провідник файлів” отримає багато функцій від пошуку Windows - що дозволить вам перевірити ваш OneDrive тощо за допомогою одного рядка пошуку.

Компанії доведеться оперативно вирішити цю проблему.

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.