Поряд з Honor V30 і Honor V30 Pro компанія недавно представила розумні ваги Honor Smart Body Scale 2, які складуть конкурентцию аналогу від Xiaomi. Схоже, у компанії тепер великі проблеми, так як новинка від Honor теж варто максимально дешево, а от функцій предостатньо.

Ваги можуть вимірювати до 14 різних параметрів тіла, а також може використовуватися для визначення значення DEXA за допомогою вимірювання маси жиру.

Honor Smart Body Scale 2, gizmochina

Honor Smart Body Scale 2 може вимірювати масу тіла, ІМТ, вісцеральний жир, BMR, м'язову масу, масу кістки, процентний вміст води в організмі, процентний вміст жиру в організмі, вік тіла, тип тіла, вага без жиру, фізичну оцінку, мінеральну щільність кістки, і навіть серцевий ритм. Хонор повідомляє, що ваги можуть зберігати дані до 50 різних користувачів.

Honor Smart Body Scale 2, gizmochina

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ваги підключаються через Bluetooth 4.2 і 2.4 ГГц WiFi. Новинка має чіп CSU18M91 і живиться від трьох лужних батарей № 7.

За новинку попросять всього лише 15 доларів.

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.