Apple стала показувати Крим частиною Росії у всіх своїх сервісах, але тільки з території Росії - останнім додатком стала “Погода”. Якщо поглянути на Крим з України - Крим буде відображатися частиною України. Схоже, компанія вирішила, що таким чином зможе викрутитися і нікого не образити. Однак, у жителів України є своя думка на цей рахунок.

iOS 13
iOS 13

Втім, компанія поки не назвала причину цього кроку. Звичайно, це не баг, і компанія навмисно вирішила внести зміни в додаток “Погода”. Залишилося дочекатися коментаря від яблучної корпорації.

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.