Apple зробила посилення захисту конфіденційності центральною частиною свого бренду. Але критики все частіше попереджають, що виробник iPhone може використовувати конфіденційність в якості маскування, і насправді все виглядає зовсім інакше.

Apple
Apple

наприклад, Apple внесла зміни в свою нову мобільну операційну систему, яку вона оголосила як “поліпшує конфіденційність”, але яка також дає компанії перевагу перед іншими виробниками додатків у використанні функцій відстеження місця розташування пристрою.

Apple
Apple

Звичайно, Google теж стежить за користувачами, але корпорація особливо цього й не приховувала. Скандали були, але все це в підсумку вирішилося, чого не скажеш про Apple.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.