Ігровий сервіс Google Stadia був запущений минулого тижня, і він дозволяє вам транслювати відеоігри AAA-класу на ваш ноутбук, настільний комп'ютер, планшет з Chrome OS, Chromecast Ultra або телефон Pixel. Звичайно, експерти вже зламали систему, і тепер сервіс можна запускати практично на будь-якому смартфоні, що працює на Android OS.

OnePlus 7 Pro і Google Stadia, XDA-Developers

напередодні запуску Google Stadia головна причина ексклюзивності Stadia для телефонів Pixel полягала в тому, що команда була зосереджена на тому, щоб зробити гру комфортним, і для прикладу взяла саме власний смартфон.

Google Stadia
Google Stadia

У такому випадку у Stadia не було технічної причини не працювати на інших телефонах Android. Сьогодні хлопці з XDA-Developers довели це, граючи в ігри Google Stadia прямо з програми Android на рутірованном OnePlus 7 Pro.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.