Ігрові консолі PS5 і Project Scarlett можуть використовувати одне і те ж обладнання, але це не означає, що від консолей Sony і Microsoft наступного покоління слід очікувати такого ж досвіду. Очікується, що Xbox Scarlett дозволить геймерам перемикатися між ПК і консолі, коли справа стосується певних ігор, що PS5, швидше за все, не запропонує.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Але PS5 може поставлятися з функцією, яку ніхто не бачив, зі спеціальним типом віртуального помічника, який буде фокусуватися на іграх і ігровому процесі. Перші витоку, що вказують на функцію штучного інтелекту PlayStation Assist, з'явилися в кінці вересня, коли користувачі мережі дізналися, що помічник зможе відповісти на питання, які відносяться до конкретної гри. Гравці будуть отримувати відповіді про ігровий контент безпосередньо від ІІ. Помічник зможе пояснити ігрові цілі або місцезнаходження певного предмета і допомогти гравцям отримати потрібну інформацію з Інтернету.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що консоль Sony покажуть вже 2020 року, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.