На даний момент не секрет, що Apple працює над окулярами доповненої реальності. Тим не менш, патент показує, що компанія також працює з розширеним звуком в навушниках. Компанія хоче впровадити навушники для доповненої реальності, щоб збільшити атмосферність.

Навушники позиціонуються як корисний інструмент для конференц-зв'язку. За допомогою них ви зможете почути, де знаходиться людина в кімнаті, навіть якщо його там немає. В анотації патенту Apple описує “препроцесор”, який може приймати аудіосигнали кожного абонента, пов'язувати його з відповідними метаданими, а потім видавати віртуальне просторове уявлення того, звідки цей сигнал буде надходити на основі метаданих. Звучить складно, але на картинці патенту все гранично ясно.

AirPods Pro
AirPods Pro

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.